energiemissie trenton samenwerking

Energiemissie | Trenton; de nieuwe toonaangevende kracht in energiebeheer

energiemissie trenton samenwerking
(Het tekenmoment. Van links naar rechts: Ron van der Sluis, René Vonk, David Godeschalk en Rob Hoijtink)

Diemen, 17 januari 2024 

Energiemissie en Trenton, twee prominente spelers op het gebied van SaaS-oplossingen voor professioneel energiebeheer, kondigen hun samenwerking aan. De twee innovatieve bedrijven gaan samen als marktleider verder onder de naam Energiemissie | Trenton. Gezamenlijk gaan zij nog meer professionele oplossingen aanbieden, om energiebeheer en energiemanagement nog doeltreffender en efficiënter uit te kunnen voeren.  

In de afgelopen maanden heeft een succesvolle integratie op alle bedrijfsonderdelen plaats gevonden. Nu ligt de focus op de verdere ontwikkeling van de professionele en gebruiksvriendelijke portal. De SaaS-applicatie speelt een centrale rol in de missie om de Energiemissie | Trenton opdrachtgevers te helpen bij het verwezenlijken van hun duurzaamheidsambities. 

“De ontwikkelingen in onze markt gaan snel en de impact van energie op de samenleving wordt steeds belangrijker. Onze krachtenbundeling geeft ons de capaciteit om de markt nog beter te bedienen met innovatieve oplossingen in onze applicatie” – aldus Ron van der Sluis. “Het DNA van beide bedrijven heeft een hele grote match; beide gedreven om klanten succesvol te laten zijn in energiebeheer, dit maakt ons samen de partij die het beste gereedschap kan leveren”, vult Rob Hoijtink aan.   

Samen sterk voor een duurzame toekomst

Energiemissie en Trenton, ISO-gecertificeerde (27001 en 9001) softwarebedrijven, hebben gezamenlijk 30 jaar ervaring en bedienen ongeveer 5.300 organisaties met hun software-systemen en diensten. Met de Energiemissie | Trenton applicaties zijn opdrachtgevers in staat energiebeheer en energiemanagement succesvol naar een hoger plan brengen. Ook kunnen in de applicatie complexe energiefacturen razendsnel digitaal gevalideerd worden, hiermee zijn handmatige controles met kans op foutieve beoordelingen verleden tijd.   

Met meerdere teams bouwen aan vernieuwingen en een nog professioneler platform, dat zal voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers van grote betekenis zijn” vervolgd René Vonk. David Godeschalk reageert en geeft aan “Van beide kanten zijn opdrachtgevers heel positief over onze fusie, wij brengen het beste van twee werelden samen om te werken aan een duurzame toekomst”.   

Markten

Energiemissie | Trenton is sterk vertegenwoordigd in vele segmenten, waaronder overheden, instellingen en bedrijven met vele energieaansluitingen en of (tussen)meters. De producten zijn modulair opgebouwd en zijn ook white-label beschikbaar. Vanuit Apeldoorn en Diemen zullen de diensten en producten worden geleverd. 

Energiemissie | Trenton logo

Neem voor overige vragen gerust contact op met ons team.

Related Post