Waterschap_Rivierenland_Grip op kosten en energieverbruik

Waterschap Rivierenland - van frustratie naar grip op kosten en energieverbruik

Waterschap_Rivierenland_Grip op kosten en energieverbruik

Een opvallend succesverhaal bij Energiemissie is dat van Marc Visscher van Waterschap Rivierenland. Hij deelt, als een van onze tevreden opdrachtgevers, graag zijn verhaal met ons. 

Dankzij de implementatie van onze applicaties heeft Waterschap Rivierenland grip op kosten en energieverbruik. Nu loopt hun energiefacturatie op rolletjes en hebben ze inzicht in hun energie gerelateerde kosten en verbruik. Marc’s verhaal is een voorbeeld van hoe Energiemissie organisaties helpt om hun energiezaken effectiever en efficiënter te beheren.

Nieuwsgierig naar de concrete resultaten en hoe onze oplossingen Waterschap Rivierenland heeft geholpen? Lees het volledige verhaal van Marc hieronder en ontdek de hoe jij je duurzaamheidsdoelstellingen kunt behalen samen met Energiemissie.

Waterschap_Rivierenland

Grip op kosten en energieverbruik – Marc Visscher

“Wij maken als Waterschap Rivierenland nu ruim 3 jaar gebruik van de producten van Energiemissie,” begint Marc Visscher, de man die ons meeneemt op deze reis door de wereld van energiemanagement. “Vanaf het moment van kennismaking met Energiemissie klikte het direct.” Marc vertelt over de opvallende hands-on mentaliteit van het hele team bij Energiemissie. “De implementatie verliep goed en snel met ruimte voor eigen wensen.”

Van frustratie naar volledige controle over energie facturatie

Energiemissie staat vooral bekend om de door onszelf ontwikkelde Energiemonitor met haar drie modules Aansluitingenregister, Energiemonitoring en Factuurcontrole. Hiermee is een organisatie in staat om alles met betrekking tot haar energieaansluitingen, energieverbruik en energiefacturen binnen één applicatie te beheren en te managen.

Waterschap Rivierenland heeft naast het Aansluitingenregister en Energiemonitoring ook de module Factuurcontrole. “Nu we de applicaties van Energiemissie hebben geïmplementeerd, zijn we met onze energie facturatie volledig in control,” licht Marc toe. “Het heeft ons niet alleen een hoop frustratie en administratieve rompslomp weggenomen maar heeft ons ook inzicht gegeven.” 

“Nu we de applicaties van Energiemissie
hebben geïmplementeerd, zijn we met onze
energiefacturatie volledig in control.”

Marc benadrukt dat de aansluitingen slechts één keer ingericht hoeven te worden, en tariefaanpassingen vinden jaarlijks plaats, enkel als dat nodig is. “Alleen de foute facturen worden opgepakt. We hebben nu inzicht in ons gebruik, gecontracteerd transportvermogen en kosten.”

Actieve verbeteringen en persoonlijke benadering

“Gedurende het gebruik van de applicatie kom je erachter dat bepaalde functies handig zouden zijn voor een nog betere gebruikservaring,” vertelt Marc. “Deze suggesties worden zeer actief opgepakt. Na afzienbare tijd zijn er wijzingen doorgevoerd en zie je een en ander terug in de applicatie.”

Eind 2023 vond er een grote upgrade van de portal plaats. Er zijn tal van nieuwe functies en verbeteringen doorgevoerd. Bijvoorbeeld een geheel nieuwe menustructuur, een gepersonaliseerd dashboard bij het inloggen en krachtigere analyses. Ook is de WEii-tool toegevoegd. Met de WEii-tool krijg je inzicht in het energieverbruik en energiebesparende maatregelen.

Waterschap_Portal_EM

Marc prijst de communicatie en bereikbaarheid van Energiemissie. “Energiemissie geeft altijd een terugkoppeling van de status van uitstaande vragen. Er zijn korte lijntjes, ze hebben een persoonlijke benadering en nemen de tijd voor je.”

Een absolute aanrader

“Kortom,” sluit Marc af, “wij zijn op alle vlakken – de implementatie, de software, de support en bereikbaarheid – meer dan tevreden! Energiemissie is een absolute aanrader om inzicht te krijgen in je energiezaken en/of je factuurproces te automatiseren.” Hij vergelijkt het met een kompas dat je de weg wijst in de wereld van energiebeheer. 

Neem de leiding over je energiezaken – krijg grip op kosten

Waterschap Rivierenland is een inspirerend voorbeeld van wat Energiemissie voor jouw organisatie kan betekenen. Ben jij ook benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om grip te krijgen op jouw energiezaken en jouw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen op weg naar actief energiebeheer!

Related Post