Het beste gereedschap voor energiebeheer en energiemanagement is ISO gecertificeerd!

Met Energiemissie weet je dat je iets goeds in huis haalt. Bedrijven en (semi) overheden staan voor grote uitdagingen als het gaat om het reduceren van energieverbruiken en het verduurzamen van hun organisaties en objecten. En daarnaast het verlagen van de stuurlast bij energiebeheer en de factuurafhandeling. De diensten en producten van Energiemissie stellen jouw organisatie in staat om echt stappen te kunnen zetten en resultaten te boeken.

‘ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) certificering op ons bedrijf en processen. Wij zijn trots dat wij deze certificaten hebben behaald’

ISO 27001

 

Met onze applicatie beschik je namelijk over een volle ‘gereedschapskist’ met professionele functionaliteiten. Onze vakspecialisten hebben de beste kennis om bij te dragen en te ondersteunen in jullie energie-ambities. Dit samen met de ISO-certificaten weet je dat al jullie data veilig is en dat de kwaliteit van het geheel geborgd is.

Meer dan 2.800 organisaties, zoals bedrijven en (semi)overheden, gebruiken dagelijks succesvol onze applicatie. Wij leveren onze diensten ook in België en zijn werkzaam in alle marktsegmenten, dus ook in die van jou.

Is jouw organisatie er klaar voor?

Wij zeker en met zekerheid. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden.

Related Post