Onze opdrachtgevers

Voor wie werken wij?

De opdrachtgevers van Energiemissie, daar zijn wij trots op! Als het over energiebeheer gaat, ga je natuurlijk niet direct met de eerste beste partij in zee. Wij begrijpen dat je een gevoel wilt krijgen bij de organisatie en daar hoort naast een informatieve website ook de mening van haar opdrachtgevers bij.

Met onze energiemonitoringsoftware helpen wij dagelijks 2.800 organisaties in het maken van betere keuzes met betrekking tot de energieprestaties en verduurzamen. Dit doen wij onder andere voor vele gemeenten en waterschappen, maar ook binnen andere segmenten zijn wij actief zoals groothandel & detailhandel, onderwijs en industrie.

Gemeente Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Gemeente Midden – Groningen gebruikt onze oplossingen voor energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie. Dit maakt de energie administratie stukken eenvoudiger en efficiënter. Wil je weten hoe? Bekijk de video van deze klant case en ontdek de ervaringen.

Video afspelen over Klantcase factuurcontrole midden Groningen
Waterschap_Rivierenland

Waterschap Rivierenland - van frustratie naar grip op kosten en energieverbruik

Dankzij de implementatie van onze applicaties heeft Waterschap Rivierenland grip op kosten en energieverbruik. Nu loopt hun energiefacturatie op rolletjes en hebben ze inzicht in hun energie gerelateerde kosten en verbruik. Het verhaal van Marc Visschers is een voorbeeld van hoe Energiemissie organisaties helpt om hun energiezaken effectiever en efficiënter te beheren.

Nieuwsgierig naar de concrete resultaten en hoe onze oplossingen Waterschap Rivierenland heeft geholpen? Lees het volledige verhaal van Marc Visschers.

Waarom Gemeente Amsterdam opnieuw koos voor Energiemissie

In een tijd waarin energiebeheer steeds belangrijker wordt, stond het Team Energie van de Gemeente Amsterdam voor een uitdagende opgave. Samen met Taco Schultz, Energiespecialist, zijn ze erin geslaagd om van een versnipperd Excel-overzicht naar een geïntegreerd systeem over te stappen. Dit bood niet alleen gedetailleerd inzicht in energieverbruik, maar maakte ook concrete stappen richting verduurzaming mogelijk. Wil je weten hoe? Lees snel verder en ontdek hoe ook jullie grip kunnen krijgen op energiezaken.

Gemeente_Amsterdam
Energiekosten_onder_Controle_Gemeente_Ede_

Energiekosten onder controle: leer van Gemeente Ede's succes

Ontdek het succesverhaal van Gemeente Ede. Adviseur CO₂ en voormalig Energiecoördinator bij de gemeente, Hansjurgen Heinen, deelt hoe slimme monitoring grip gaf op energiekosten. Dit resulteerde niet alleen in gedetailleerd inzicht in energieverbruik, maar opende ook de weg naar duurzame initiatieven. Benieuwd naar hun aanpak? Lees verder en leer hoe jouw organisatie ook grip kan krijgen op energiezaken.

Een tevreden klant geeft ons energie!

Dat wij als Energiemissie meer dan 10 jaar bestaan is leuk, maar wist je dat wij nog nooit een opdrachtgever hebben verloren omdat deze niet tevreden was? Daar zijn wij en onze medewerkers bijzonder trots op. Wij worden onder meer hoog gewaardeerd als het gaat om onze kennis en services. Maar ook om onze innovatieve en gebruiksvriendelijke applicatie met haar uitgebreide professionele functionaliteiten.

Quotes van onze opdrachtgevers

Met Energiemissie en alle functionaliteiten heeft onze gemeentelijke organisatie alle informatie rondom aansluitingenbeheer, energieverbruiken en facturatie op één plek en voor iedereen toegankelijk. Ook leggen wij hiermee de factuurcontrole van de energie eFactuur daar neer waar deze thuishoort en waar men er verstand van heeft. Daarnaast zijn wij in staat onze energieleveranciers scherp te houden in het facturatieproces. Kortom, oplossingen waar wij als gemeente professioneel energiebeheer mee kunnen realiseren.
Jordy Soederhuizen
Energiecoördinator Gemeente Utrecht
Door energiemissie hebben we eindelijk grip op onze energiekosten en energiegebruik.
Hansjurgen Heinen
Energiecoördinator Gemeente Ede
"Met Energiemissie transformeren we energiebeheer tot een nauwkeurig en efficiënt proces. We registreren aansluitingen, voeren energieanalyses uit en controleren facturen. Maar het gaat verder dan dat.We brengen het rendement van onze zonnepaneleninstallaties tot in detail in kaart en bewaken ze tegen eventuele storingen. Energiemissie heeft ons de mogelijkheid geboden om data van diverse PV-monitoringwebsites te integreren, waardoor we dagelijks gegevens van negen verschillende locaties kunnen ophalen.Maar wat echt het verschil maakt, is de automatische bewaking die we aan onze installaties hebben toegevoegd. Als er op een dag minder dan 1 kWh wordt opgewekt, ontvangen we onmiddellijk een alarmmail, wat eigenlijk een vangnet is voor PV-installatiestoringen. We hebben de controle, de zekerheid, en we besparen kostbare tijd."
Taco Schultz
Energiespecialist Gemeente Amsterdam

Kennismaken

Wil jij kennismaken met een van onze opdrachtgevers en hem of haar spreken over de ervaringen die zij met ons hebben? Laat het ons dan weten. Wij brengen jou graag in contact.

Starten met Energiemissie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Energiemissie voor jouw bedrijf? Kom met ons in contact en ontdek de voordelen van professioneel energiebeheer en management.