Onze opdrachtgevers

Voor wie werken wij?

Als het over energiebeheer gaat, ga je natuurlijk niet direct met de eerste beste partij in zee. Wij begrijpen dat je een gevoel wilt krijgen bij de organisatie en daar hoort naast een informatieve website ook de mening van haar opdrachtgevers bij.

Met onze energiemonitoringsoftware helpen wij dagelijks 2.800 organisaties in het maken van betere keuzes met betrekking tot de energieprestaties en verduurzamen. Dit doen wij onder andere voor vele gemeenten en waterschappen, maar ook binnen andere segmenten zijn wij actief zoals groothandel & detailhandel, onderwijs en industrie.

Klanten waar we trots op zijn

Gemeente Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Gemeente Midden – Groningen gebruikt onze oplossingen voor energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie. Dit maakt de energie administratie stukken eenvoudiger en efficiënter. Wil je weten hoe? Bekijk de video van deze klant case en ontdek de ervaringen.

Video afspelen over Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Een tevreden klant geeft ons energie!

Dat wij als Energiemissie meer dan 10 jaar bestaan is leuk, maar wist je dat wij nog nooit een opdrachtgever hebben verloren omdat deze niet tevreden was? Daar zijn wij en onze medewerkers bijzonder trots op. Wij worden onder meer hoog gewaardeerd als het gaat om onze kennis en services. Maar ook om onze innovatieve en gebruiksvriendelijke applicatie met haar uitgebreide professionele functionaliteiten.

Quotes van onze opdrachtgevers

Met Energiemissie en alle functionaliteiten heeft onze gemeentelijke organisatie alle informatie rondom aansluitingenbeheer, energieverbruiken en facturatie op één plek en voor iedereen toegankelijk. Ook leggen wij hiermee de factuurcontrole van de energie eFactuur daar neer waar deze thuishoort en waar men er verstand van heeft. Daarnaast zijn wij in staat onze energieleveranciers scherp te houden in het facturatieproces. Kortom, oplossingen waar wij als gemeente professioneel energiebeheer mee kunnen realiseren.
Jordy Soederhuizen
Energiecoördinator Gemeente Utrecht
Door energiemissie hebben we eindelijk grip op onze energiekosten en energiegebruik.
Hansjurgen Heinen
Energiecoördinator Gemeente Ede

Kennismaken

Wil jij kennismaken met een van onze opdrachtgevers en hem of haar spreken over de ervaringen die zij met ons hebben? Laat het ons dan weten. Wij brengen jou graag in contact.

Starten met Energiemissie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Energiemissie voor jouw bedrijf? Kom met ons in contact en ontdek de voordelen van professioneel energiebeheer en management.