Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Aanpassingen in wetgeving, marktontwikkelingen, laadpalen, zonnepanelen, saldering. De energiewereld is bijzonder dynamisch. Stilzitten kun je wel vergeten in ons vakgebied. Onze missie is dat wij er iedere dag voor zorgen dat jij en jouw collega’s werken met de beste software voor energiebeheer. 

Wij signaleren behoeften en wensen in de gesprekken met opdrachtgevers, tijdens werkzaamheden die wij uitvoeren en vanuit onze ervaringen bij de supportdesk. Het anders doen, sneller en slimmer, vraagt om creatieve en innovatieve oplossingen.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe functionaliteit zijn diverse afdelingen en vaak ook de opdrachtgever betrokken. Functioneel, hedendaags, gebruiksvriendelijk, intuïtief, dat zijn de kernwaarden voor de software waar wij in geloven en voor staan. 

Je merkt het in het dagelijks leven al op de werkvloer, er is een tekort aan technici, adviseurs, etc. Onze visie is dat software hierin een prominente rol moet spelen. Software wordt slimmer waardoor de schaarser wordende technici en adviseurs effectiever ingezet kunnen gaan worden. De software doet dus het voorwerk en daar zijn wij goed in! 

Het is dus geweldig mooi om samen met jou als opdrachtgever en onze collega’s oplossingen te bedenken voor bepaalde vraagstukken en uitdagingen. Wij nodigen je graag uit om deel te nemen.