upgrade dashboard portal Energiemissie

Lancering upgrade Energiemissie portal

upgrade dashboard portal Energiemissie

We hebben iets gaafs te delen! Ons toegewijde developteam heeft maandenlang met passie gewerkt aan een enorme upgrade van onze portal. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we deze upgrade binnenkort, in de week van de duurzaamheid, lanceren als de langverwachte bèta release van de Energiemissie portal.

Energiemissie portal – upgrade

Gedurende de afgelopen maanden heeft ons developteam gewerkt aan een grondige upgrade van onze Energiemissie portal. Het harde werk werpt zijn vruchten af en staat nu klaar als bèta release. Maar wat houdt dit eigenlijk in? De bèta release betekent dat hoewel we al grote vooruitgang hebben geboekt, ons werk nog niet voltooid is. We zien dit als een kans om onze gewaardeerde gebruikers te betrekken bij het verdere ontwikkelingsproces. 

Wat kun je verwachten van de upgrade?

De bètaversie van de Energiemissie portal wordt geleverd met een veelheid aan spannende nieuwe functies en verbeteringen. Hier zijn enkele hoogtepunten waar je naar uit kunt kijken.

  1. Nieuw menustructuur – Er is een nieuw en verbeterd menu. De nieuwe menustructuur is intuïtiever en navigeren wordt nu een fluitje van een cent.
  2. Dashboard op maat – Je stelt eenmalig een persoonlijk dashboard in die aansluit bij jouw specifieke behoeften en werkveld. Hierna heb je altijd snel en gemakkelijk toegang tot de informatie die voor jou het belangrijkst is.
  3. Krachtige analyses – We hebben nieuwe analysemogelijkheden toegevoegd die jou dieper inzicht bieden in de wereld van energie. Ontdek trends, patronen en potentiële optimalisaties die je kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en of maatregelen.
  4. Veiligheid – We begrijpen dat dataveiligheid van het grootste belang is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alle gegevens binnen de bètaversie volledig blijven voldoen aan onze strenge ISO-normen. Jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Samenwerking

Wij geloven in teamwork en voortdurende verbetering. Binnenkort ontvangen gebruikers een uitnodiging om de nieuwe upgrade van de Energiemissie portal te verkennen en ermee te experimenteren. Samen kunnen we deze portal nog verder verfijnen en vormgeven, zodat het een krachtig en professioneel instrument blijft in de energietransitie. Samen gaan we op weg naar een duurzamere en efficiëntere energiewereld.

Welke voordelen biedt energiemonitoring?

Meten is weten! Energiemonitoring is het startpunt voor effectief energiemanagement en energiebeheer, waarmee je inzicht krijgt in het energieverbruik, de kosten voor energie en de CO2-uitstoot. Zeker een must voor grootverbruikers en multi-sites.

Ben je nog niet aangesloten bij onze portal en wil je ook meer inzicht in jullie energieverbruik, CO2-uitstoot en kosten? Energiemonitoring kan je hierbij helpen. Wij bieden trainingen en ondersteuning om je op weg te helpen. 

Related Post