Prijsverhogingen energie zijn enorm. Snijdt jouw organisatie in het energieverbruik?

Wie hoor je er niet over? Prijsstijgingen tot wel 500%. Iedere besparing die jij vindt loont nu
nog meer en ook direct!

Hoe ‘fit en slank’ is het energieprofiel van jouw gebouwen?

Niet alleen bij kantoren, maar ook bij horecagelegenheden, winkels en hotels zijn door de wisselende openingstijden regelmatig energieverspillende instellingen te vinden. Kijken naar
de energieprofielen in de Energiemonitor loont meestal dezelfde dag al.

Wat je niet verbruikt betaal je ook niet!

Met een energiemonitor (EMS / EBS) kun je binnen enkele ogenblikken het energieprofiel bekijken van een object. Je ziet snel en eenvoudig welk verbruik er dagelijks op ieder moment plaatsvindt. De gebouwverantwoordelijke kan in korte tijd uitleggen hoe het bedrijfsproces is en de daaraan gekoppelde werktijden. Hierna kan relatief eenvoudig een analyse van het energieprofiel gedaan worden. Je maakt dus een vertaling van het werkelijk gebouwproces en het energieverbruik en zoekt de verschillen. 

Meten is weten en wat je niet weet kun je niet managen! Onze Energiemonitor is erkend door het RVO en biedt handige functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld dag/nacht ratio’s om snel een verspilling te signaleren.

We hebben het hier niet over een complexe materie

We hebben het hier over laaghangend fruit. Aanpassingen in bedrijfstijden, temperatuurinstellingen of het uitzetten van apparatuur. Allemaal zaken die heel snel zijn doorgevoerd en ook direct resultaat opleveren.

Heb je hierbij hulp nodig? Stuur ons een mail, dan nemen wij contact met je op om je te helpen. Ieder zijn vak!

Related Post