Verhuisd naar een nieuw jaar, nieuw decennia en een nieuwe werkplek!

Ruime werkplekken en creatieve ruimtes. Ruimte om te groeien en te bloeien in een goede en rustige werkomgeving. Wij zijn trots dat wij blijven groeien, zelfs in 2020.

Een nieuw jaar, maar ook een nieuwe kantoorlocatie; wij zijn verhuisd!

 

Een nieuw jaar, maar ook een nieuwe kantoorlocatie; wij zijn verhuisd! Wij zijn ontzettend blij en tevreden. Hier moeten wij zeker 5 jaar mee vooruit kunnen. Corona-veilige werkplekken en vergaderruimten, wij hebben alles in één keer geregeld. Ons  nieuwe bezoekadres is: Verrijn Stuartweg 1Q, 1112 AW in Diemen.

Je kent ons, wij zorgen vaak beter voor onze relaties dan voor onszelf. Dus ook in 2021 kun je veel van ons verwachten qua applicatie en diensten. Niet alleen releases van huidige functies, maar ook geweldig nieuwe functies. Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan ben je als eerste op de hoogte!

In 2020 waren wij jarig. Ons 10 jarig bestaan ging door Corona stilletjes voorbij, maar dat gaan wij echt wel een keer met jou vieren. Als wij elkaar weer kunnen en mogen zien, spreken wij graag met jou af. Ondertussen blijven wij onze service en diensten aan jou en andere opdrachtgevers uiteraard leveren omdat wij willen dat jullie op ons kunnen rekenen, altijd!

Op een mooi en energiek jaar!

 

Related Post