EBS rapportage

Ontvang het whitepaper EBS-rapportages en ontdek de mogelijkheden

EBS rapportage

Door het opstellen van een EBS-rapport per object ontdek je snel of er besparingspotentieel aanwezig is op het energieverbruik en welke acties benodigd zijn. EBS staat voor Energieregistratie- en bewakingssysteem en is een erkende maatregel vanuit de energiebesparingsplicht (rvo.nl). Dit zorgt ervoor dat klimaatinstallaties zo efficiënt mogelijk (kunnen) werken en de minste energieverspilling hebben.

EBS als Erkende Maatregel

De EBS-maatregel kent twee hoofdonderdelen: allereerst is de installatie van hardware en het uitvoeren van jaarlijkse activiteiten die bestaan uit het maken van rapportages verplicht. Daarnaast is het nodig om energieverbruik te analyseren en te optimaliseren. Wil jij weten wat een EBS-rapportage inhoudt en op welke gebouwen dit van toepassing is? Vraag dan nu het whitepaper aan en ontvang dit inzichtelijke document in jouw e-mail inbox.

Wil je geautomatiseerd een EBS-rapportage genereren met onder andere de benodigde grafieken, dag nacht ratio’s, dan kan dat met onze applicatie en dat scheelt jou veel werk. Zelf vul je nog de installatie-omschrijving in en is er ruimte om conclusies en actiepunten in te voeren. Hierna is het rapport gereed voor het bevoegd gezag, maar vooral kan je ermee aan de slag om energie te besparen. Het automatisch genereren geeft jou meer tijd om met de juiste zaken bezig te zijn, handig toch!

Related Post