Kennisbank

Introductie

Welkom op onze kennisbank pagina. Wij delen graag onze kennis met jullie. Hier vind je informatie met betrekking tot ons vakgebied en verschillende onderwerpen komen aan bod. De kennisbank is nieuw en wat ons betreft is dit een groeimodel waaraan wij periodiek nieuwe onderwerpen of thema’s zullen toevoegen. 

We doen de aftrap met informatie over Wet & Regelgeving, Tussenmeters, Gecontracteerd vermogen en Clustervorming. Ook delen we interessante links binnen ons vakgebied.

Jouw input is welkom!

Wij denken na over onderwerpen die we verder willen uitwerken, maar jouw input is ook van harte welkom. Heb jij suggesties voor een bepaald onderwerp op het gebied van energiebeheer? Of wil je meer weten over een bepaald onderdeel? Laat het ons weten! Op die manier kunnen wij iedereen informeren. En misschien ben jij een specialist in een bepaald vakgebied en wil jouw organisatie hieraan een bijdrage leveren. Neem vooral contact met ons op. 

Wat ons betreft wordt het de EMpedia, waarin wij op regelmatige basis onderwerpen blijven uitdiepen en actualiseren.

Veelgestelde vragen

Bekijk ook eens onze pagina Veelgestelde vragen. Hier vind je per categorie de meest gestelde vragen en antwoorden binnen jouw en ons vakgebied. Hiermee kunnen wij anderen weer helpen en van informatie voorzien.      

Bekijk ook de berichten uit onze blog