Zorg

In de zorgsector staat duurzaamheid hoog op de agenda. Door de Green Deal Duurzame Zorg, toenemende regelgeving en de noodzaak van operationele efficiëntie zijn zorgaanbieders steeds meer bewust van de energietransitie.

Voor veel zorginstellingen vormen de energiekosten een substantieel deel van het budget. De implementatie van geavanceerd energiebeheer en het in kaart brengen van energieverbruik in een complexe zorgomgeving zijn daarom des te belangrijker.

Start met Energiemissie | Trenton en bespaar direct energiekosten. Bovendien maak je de stap naar een duurzamere organisatie dankzij onze software.

energiebeheer zorg

Slimme oplossingen voor energiebeheer in de zorg

Inzicht in energieverbruik

Met onze tool kun je precies zien hoeveel energie er wordt verbruikt in alle panden en per type meter. Of het nu gaat om verlichting, verwarming of koeling, alles kan worden gemonitord en geanalyseerd. Op die manier krijg je inzicht in waar eventuele verspilling plaatsvindt en kan je gerichte maatregelen nemen om dit te verminderen.

Energiebesparing signaleren

Identificeer trends en afwijkingen met de rapportagefunctie in onze energiemonitoring module. Ontdek meteen energieverslindende apparatuur of inefficiënte processen. Onze software helpt jou gericht actie te ondernemen tegen energieverspilling in jouw zorglocaties.

Altijd in control

Dankzij Energiemissie | Trenton heb je altijd toegang tot de data van alle properties waar je ook bent. Onze moderne software wordt onderhouden voor inhouse software specialisten en zij voeren wekelijkse updates uit. Zelf kan je eenvoudig automatische alerts in stellen en jouw dashboards personaliseren.

De voordelen van Energiemissie | Trenton

Aan te sluiten op ieder GBS​

Automatische factuurcontrole​

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

100% onafhankelijk

Conform Green Deal 3.0​

Gebruiksvriendelijke dashboards

Energiebeheer oplossingen voor zorgaanbieders

Aansluitingenregister

Met ons aansluitingenregister beheer je eenvoudig de vele energieaansluitingen binnen jouw organisatie. Alle gegevens worden opgeslagen en zijn online inzichtelijk.

Energiemonitor

Krijg het totale energieverbruik van jouw organisatie in kaart met de energiemonitor. Verzamel de energie meetdata en geef het weer in heldere rapportages, benchmarks, grafieken en tabellen. 

Digitale energiefactuur controle

Valideer razendsnel jouw energiefacturen met deze automatische oplossing. Na goedkeuring kan je de factuur direct verwerken in jouw financiële administratie.

Energiespecialisten met ruime ervaring in de zorgsector

Onze energiemonitor helpt zorgorganisaties met het verkrijgen van inzicht in energieverbruik. Hierdoor kunnen onze klanten effectief de energiekosten verlagen en voldoen zij ook aan de juiste wet- en regelgeving. Verlaag ook het CO2 gebruik binnen jouw organisatie conform de Green Deal Duurzame zorg. Ons team heeft ruime ervaring en wij staan klaar om te adviseren.

Founders Energiemissie - Ron J. van der Sluis en René Vonk

Klanten uit de zorg waar we trots op zijn

logo Philadelphia
Logo GGZ
Logo 's Heerenloo
Logo De Zorggroep
Logo ZoZijn

Customer case

Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Gemeente Midden – Groningen gebruikt onze oplossingen voor energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie. Dit maakt de energie administratie stukken eenvoudiger en efficiënter. Wil je weten hoe? Bekijk de video van deze klant case en ontdek de ervaringen.
Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Relevante blog artikelen

online kennismaking em

Plan een online kennismaking

Voor organisaties in de Care & Cure zorgsector bieden wij handige software waarmee je meer controle krijgt over het energieverbruik van al jouw panden. Benieuwd hoe wij dit doen? Bel / mail ons of boek een online kennismaking in. Wij helpen jou graag verder.