Retail

Van ondernemers in de retailsector wordt steeds meer verwacht dat ze stappen zetten op het gebied duurzaamheid. Stijgende energieprijzen, opkomende richtlijnen, kostenreductie en energiezekerheid zijn dagelijkse uitdagingen.

De energiekosten vormen vaak een aanzienlijk deel van de totale kosten van retailorganisaties. De uitdaging is om te besparen zonder comfortverlies. Het in kaart brengen van het energieverbruik in een multi-site retail omgeving in combinatie met modern energiebeheer zijn daarom essentieel.

Inzicht in het energieverbruik per vierkante meter en weten welke objecten boven het gemiddelde in de benchmark zitten. Efficiënt en effectief omgaan met energie en daarnaast duurzaam ondernemen. Energiemissie | Trenton helpt hierbij.

retail energiebeheer

Slimme oplossingen voor energiemanagement in de retailsector

Inzicht in energieverbruik

Met onze tool kun je precies zien hoeveel energie er wordt verbruikt in alle winkels en per type meter. Of het nu gaat om verlichting, verwarming of koeling, alles kan worden gemonitord en geanalyseerd. Op die manier krijg je inzicht in waar eventuele verspilling plaatsvindt en kan je gerichte maatregelen nemen om dit te verminderen.

Energiebesparing signaleren

Identificeer trends en afwijkingen met de rapportagefunctie in onze energiemonitoring module. Ontdek meteen energieverslindende apparatuur of inefficiënte processen. Onze software helpt jou gericht actie te ondernemen tegen energieverspilling in jouw winkels.

Altijd in control

Dankzij Energiemissie | Trenton heb je altijd toegang tot de data van alle gebouwen, waar je ook bent. Onze moderne software wordt onderhouden voor inhouse software specialisten en zij voeren wekelijkse updates uit. Zelf kan je eenvoudig automatische alerts in stellen en jouw dashboards personaliseren.

De voordelen van Energiemissie | Trenton

Vele koppelingen

Automatische factuurcontrole​

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd​

100% onafhankelijk

Apart gebouwenregister

Gebruiksvriendelijke dashboards

Onze modules voor multi-site retail

Aansluitingenregister

Met ons aansluitingenregister beheer je eenvoudig de vele energieaansluitingen binnen jouw organisatie. Alle gegevens worden opgeslagen en zijn online inzichtelijk.

Energiemonitor

Krijg het totale energieverbruik van jouw organisatie in kaart met de energiemonitor. De Verzamel de energie meetdata en geef het weer in heldere rapportages, benchmarks, grafieken en tabellen. 

Digitale energiefactuur controle

Valideer razendsnel jouw energiefacturen met deze automatische oplossing. Na goedkeuring kan je de factuur direct verwerken in jouw financiële administratie.

Energiespecialisten in de retailsector

Binnen de retailsector speelt energiemanagement een belangrijke rol. Van winkelverlichting tot koelingssystemen, er zijn talloze energieverbruikers om rekening mee te houden. Ons team van experts heeft ruime ervaring binnen retail en kent de specifieke behoeften van deze markt. Van tankstations tot winkelcentra. Wij kennen de uitdagingen en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden.

Founders Energiemissie - Ron J. van der Sluis en René Vonk

Retail klanten waar we trots op zijn

Customer case

Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Gemeente Midden – Groningen gebruikt onze oplossingen voor energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie. Dit maakt de energie administratie stukken eenvoudiger en efficiënter. Wil je weten hoe? Bekijk de video van deze klant case en ontdek de ervaringen.

Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Relevante blog artikelen

online kennismaking em

Plan een online kennismaking

Voor professionals in de retail bieden wij handige software waarmee je meer controle krijgt over het energieverbruik van al jouw panden. Benieuwd hoe wij dit doen? Bel / mail ons of boek een online kennismaking in. Wij helpen jou graag verder.