Overheid

Centrale en decentrale overheidsorganisaties beheren vaak een uitgebreid portfolio aan verschillende aansluitingen voor bijvoorbeeld gas, elektra, water, etc. Of het nu gebouwen, pompen, gemalen, openbare verlichting of verkeersregelinstallaties zijn, onze applicatie brengt ze duidelijk in kaart.

Met onze ruime ervaring en vele klanten in de publieke sector helpen wij bij het krijgen van grip op de energietransitie. Dit doen wij al 15 jaar voor onder andere gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsorganisaties.

Start met Energiemissie | Trenton en bespaar direct energiekosten.

energiebeheer overheid

Slim energiebeheer voor overheidsinstanties

Inzicht in energieverbruik

Met onze tool kun je precies zien hoeveel energie er wordt verbruikt per aansluiting. Wij ondersteunen iedere type aansluiting zodat alles kan worden gemonitord en geanalyseerd. Op die manier krijg je inzicht in waar eventuele verspilling plaatsvindt en kan je gerichte maatregelen nemen om dit te verminderen.

Energiebesparing signaleren

Identificeer trends en afwijkingen met de rapportagefunctie in onze energiemonitoring module. Ontdek meteen energieverslindende apparatuur of inefficiënte processen. Onze software helpt jou gericht actie te ondernemen tegen energieverspilling.

Altijd in control

Dankzij Energiemissie | Trenton heb je altijd toegang tot de data van alle objecten waar je ook bent. Onze moderne software wordt onderhouden voor in-house software specialisten. Wij voeren wekelijkse updates uit. Zelf kan je eenvoudig automatische alerts in stellen en jouw dashboards personaliseren.

De voordelen van Energiemissie | Trenton

Vele koppelingen

Automatische factuurcontrole​

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

100% onafhankelijk

Apart gebouwenregister

Gebruiksvriendelijke dashboards

Onze oplossingen voor overheidsinstanties

Aansluitingenregister

Met ons aansluitingenregister beheer je eenvoudig de vele energieaansluitingen binnen jouw organisatie. Alle gegevens worden opgeslagen en zijn online inzichtelijk.

Energiemonitor

Krijg het totale energieverbruik van jouw organisatie in kaart met de energiemonitor. Verzamel de energie meetdata en geef het weer in heldere rapportages, benchmarks, grafieken en tabellen. 

Digitale energiefactuur controle

Valideer razendsnel jouw energiefacturen met deze automatische oplossing. Na goedkeuring kan je de factuur direct verwerken in jouw financiële administratie.

Energiemanagement voor de publieke sector

Onze energiemonitor helpt overheidsinstanties met het verkrijgen van inzicht in hun energieverbruik. Hierdoor kunnen onze klanten effectief de energiekosten verlagen en voldoen zij ook aan de juiste wet- en regelgeving. Verlaag ook het CO2 gebruik binnen jouw organisatie en behaal jouw doelen voor het klimaatakkoord. Ons team heeft ruime ervaring en wij staan klaar om te adviseren.

Founders Energiemissie - Ron J. van der Sluis en René Vonk

(semi)overheids klanten waar we trots op zijn

Logo Gemeente Amsterdam
Logo Gemeente Rotterdam
Logo Gemeente Den Haag
Logo Waterschap de Dommel
Logo Provincie Utrecht

Customer case

Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Gemeente Midden – Groningen gebruikt onze oplossingen voor energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie. Dit maakt de energie administratie stukken eenvoudiger en efficiënter. Wil je weten hoe? Bekijk de video van deze klant case en ontdek de ervaringen.
Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Relevante blog artikelen

online kennismaking em

Plan een online kennismaking

Voor organisaties in de Care & Cure zorgsector bieden wij handige software waarmee je meer controle krijgt over het energieverbruik van al jouw panden. Benieuwd hoe wij dit doen? Bel / mail ons of boek een online kennismaking in. wij helpen jou graag verder.