Overige sectoren

Wij helpen organisaties uit veel verschillende marktsectoren. Bedrijven in de groothandel, industrie, transport, technische dienstverlening, de bouw, noem het maar op. Ook zij worden geholpen met onze software voor energiebeheer. 

Heeft jouw organisatie een uitgebreid portfolio aan verschillende gebouwen? Dan is het in kaart brengen van het energieverbruik per object of uitgesplitst per (tussen)meter in veel gevallen gunstig om te doen.

Start met Energiemissie | Trenton en bespaar direct energiekosten. Bovendien maakt onze software digitale controle van energie facturen veel makkelijker

energiemonitoring overige sectoren

Slim energiebeheer voor organisaties

Inzicht in energieverbruik

Met onze tool kun je precies zien hoeveel energie er wordt verbruikt in alle panden en per type meter. Of het nu gaat om verlichting, verwarming of koeling, alles kan worden gemonitord en geanalyseerd. Op die manier krijg je inzicht in waar eventuele verspilling plaatsvindt en kan je gerichte maatregelen nemen om dit te verminderen.

Energiebesparing signaleren

Identificeer trends en afwijkingen met de rapportagefunctie in onze energiemonitoring module. Ontdek meteen energieverslindende apparatuur of inefficiënte processen. Onze software helpt jou gericht actie te ondernemen tegen energieverspilling.

Altijd in control

Dankzij Energiemissie | Trenton heb je altijd toegang tot de data van alle properties waar je ook bent. Onze moderne software wordt onderhouden voor inhouse software specialisten en zij voeren wekelijkse updates uit. Zelf kan je eenvoudig automatische alerts in stellen en jouw dashboards personaliseren.

De voordelen van Energiemissie | Trenton

Vele koppelingen

Automatische factuurcontrole​

ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

100% onafhankelijk

Apart gebouwenregister

Gebruiksvriendelijke dashboards

Onze oplossingen voor overheidsinstanties

Aansluitingenregister

Met ons aansluitingenregister beheer je eenvoudig de vele energieaansluitingen binnen jouw organisatie. Alle gegevens worden opgeslagen en zijn online inzichtelijk.

Energiemonitor

Krijg het totale energieverbruik van jouw organisatie in kaart met de energiemonitor. Verzamel de energie meetdata en geef het weer in heldere rapportages, benchmarks, grafieken en tabellen. 

Digitale energiefactuur controle

Valideer razendsnel jouw energiefacturen met deze automatische oplossing. Na goedkeuring kan je de factuur direct verwerken in jouw financiële administratie.

Energiemanagement voor tal van sectoren

Onze energiemonitor helpt bedrijven uit allerlei sectoren met het verkrijgen van inzicht in hun energieverbruik. Hierdoor kunnen onze klanten effectief de energiekosten verlagen en voldoen zij ook aan de juiste wet- en regelgeving. Verlaag ook het CO2 gebruik binnen jouw organisatie en behaal jouw doelen voor het klimaatakkoord. Ons team heeft ruime ervaring en wij staan klaar om te adviseren.

Founders Energiemissie - Ron J. van der Sluis en René Vonk

(semi)overheids klanten waar we trots op zijn

logo GVB
logo vanderlande
logo picnic
logo jaarbeurs
Logo asfaltnu

Customer case

Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Gemeente Midden – Groningen gebruikt onze oplossingen voor energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie. Dit maakt de energie administratie stukken eenvoudiger en efficiënter. Wil je weten hoe? Bekijk de video van deze klant case en ontdek de ervaringen.
Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Relevante blog artikelen

online kennismaking em

Plan een online kennismaking

Voor organisaties uit veel verschillende sectoren bieden wij handige software waarmee je meer controle krijgt over het energieverbruik van al jouw panden. Benieuwd hoe wij dit doen? Bel / mail ons of boek een online kennismaking in. wij helpen jou graag verder.