Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Gemeente Midden–Groningen maakt grote efficiencyslag met energie e-Facturen

Klantcase factuurcontrole midden Groningen

Energiebeheer, digitale factuurcontrole van energiefacturen en geautomatiseerd verwerken in de financiële administratie, zo eenvoudig is het nog nooit geweest. E-Facturen verrijken met routecodes, grootboekrekeningen, etc. hierdoor komen ze direct op de juiste plek en kan er direct betaald worden. Dit is ontzettend effectief en efficiënt, dit wil jouw organisatie toch ook! Benieuwd hoe dit werkt bij de gemeente Midden–Groningen? Ontdek het verhaal in de video.

 

In onderstaande video het verhaal en de ervaring van de gemeente Midden – Groningen en wat dit voor hen betekent. Als je de klantcase hebt gezien, dan kan je ons benaderen via info@energiemissie.nl en vertellen wij hoe wij jouw organisatie kunnen helpen. Wij hebben diverse referenten welke jou graag vertellen wat dit voor hen betekent.

Meer informatie over deze samenwerking

De samenwerking tussen Centric – Key2Financien en Energiemissie is het bewijs dat optimale en integrale ketenoplossingen voor gebruikers van de systemen een belangrijke drijfveer is. Inleven, meedenken en oplossingen bieden die van toegevoegde waarde zijn, daar krijgen wij energie van.

Veel overheidsorganisaties (onder andere gemeenten) werken met het systeem Key2financiën van Centric én met de Energiemonitor van Energiemissie. Samen met Centric hebben we een oplossing bedacht om de verwerking van gevalideerde energie eFacturen vanuit de Energiemonitor in Key2financiën substantieel te versnellen en te vereenvoudigen.

Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie?

Als jouw organisatie werkt met Key2financiën én met de Energiemonitor van Energiemissie, dan kan deze combinatie jou nu veel gebruiksgemak en tijdwinst opleveren. Wil je weten hoe het werkt en hoe wij met deze samenwerking iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of werk je wel met één van deze systemen, maar nog niet met het andere systeem en ben je geïnteresseerd? Stuur ons een e-mail en de betreffende partner neemt contact met je op.

Related Post